HUISACKER 1
5096 BW HULSEL
013-8445880
FACEBOOK

KPJ Hulsel

KPJ Hulsel

Contactpersoon: Tomas v. Gerwen / Jan Ansems
Telefoonnummer; 0643122163
Emailadres:  

Het doel van de vereniging is om leuke activiteiten voor de Hulselse jeugd te organiseren om zo de sociale band met leeftijdsgenoten te handhaven.

De KPJ bestaat uit twee groepen namelijk de KPJ Aspiranten en de KPJ leden. Iedereen kan lid worden van de KPJ Aspiranten in het jaar dat je 12 wordt tot de leeftijd van 16 jaar. Vanaf je 16 jaar (tot maximaal 30 jaar ) kom je bij de KPJ Leden.

Gemiddeld genomen wordt er maandelijks een activiteit georganiseerd.
Voor de aspiranten kun je denken aan: kamp (weekend), zwemmen, vossenjacht, dropping, laserschieten, kanoën, skeeleren en een BBQ.

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je contact opnemen met bovengenoemd contactpersoon of mailen.

Hulsel en omgeving

Hulsel is een kerkdorp met ca. 700 inwoners in de gemeente Reusel-De Mierden in de provincie Noord-Brabant en is een van de acht zaligheden.

Het dorp, omringt door landbouwgebieden, enkele naaldbossen, de Raamsloop en ten noorden de Mispelse en Neterselse Heide met de grote vennen Groot Goor, Flaes en Kleine Flaes, is een prachtig gebied met wandel- en fietsroutes.

Hulsel ligt 7 kilometer vanaf de Belgische grens ten oosten van Hooge Mierden.

Over ons

’t Drieske is in 1980 opgericht als gemeenschapshuis met een café, feestzaal, terras en cafetaria.
Het verenigingsleven van Hulsel maakt veel gebruik van de accommodatie. Ook andere kunnen gebruik maken van de mogelijkheden die ’t Drieske biedt en zijn van harte welkom.

Per 1 januari is Simon Lavrijsen de nieuwe uitbater.

Waar vindt u ons

Adres
HUISACKER 1
5096 BW HULSEL
Nederland

ROUTE
Telefoon
013-8445880