HUISACKER 1
5096 BW HULSEL
013-8445880
FACEBOOK

Music to Move

Music to Move

Contactpersoon: Gerda van der Heijden
Telefoonnummer: 013 5091315

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Music to Move!
We zijn een zanggroep van ruim 30 enthousiasten leden die elke woensdagavond gezellig samen zingen in 't Drieske onder leiding van onze dirigent Theo Bleumer. Naast muzikale begeleiding door een piano en djembé worden we bij gelegenheid instrumentaal ook bij gestaan door een gitaar en dwarsfluiten. Ons repertoire bestaat uit eigentijdse liederen die meerstemmig gezongen worden.

Elk jaar zorgen we dat we voldoende optredens hebben om naar uit te kijken zodat we een doel hebben om te repeteren. Als je een hobby zoekt en je vindt zingen leuk, dan moet je er echt eens aan gaan denken om je bij ons aan te sluiten.

Zingen is ontspannend en je krijgt er goeie zin van! Ook is het een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. De factor gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel, zo dat je je snel thuis voelt. Ontdek je nieuwe hobby!!

Wil je ook graag zingen? Dat kan bij ons!
We repeteren wekelijks op woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in 't Drieske in Hulsel.
Voor meer informatie, neem eens een kijkje op onze website: www.musictomovehulsel.nl 

Hulsel en omgeving

Hulsel is een kerkdorp met ca. 700 inwoners in de gemeente Reusel-De Mierden in de provincie Noord-Brabant en is een van de acht zaligheden.

Het dorp, omringt door landbouwgebieden, enkele naaldbossen, de Raamsloop en ten noorden de Mispelse en Neterselse Heide met de grote vennen Groot Goor, Flaes en Kleine Flaes, is een prachtig gebied met wandel- en fietsroutes.

Hulsel ligt 7 kilometer vanaf de Belgische grens ten oosten van Hooge Mierden.

Over ons

’t Drieske is in 1980 opgericht als gemeenschapshuis met een café, feestzaal, terras en cafetaria.
Het verenigingsleven van Hulsel maakt veel gebruik van de accommodatie. Ook andere kunnen gebruik maken van de mogelijkheden die ’t Drieske biedt en zijn van harte welkom.

Per 1 januari is Simon Lavrijsen de nieuwe uitbater.

Waar vindt u ons

Adres
HUISACKER 1
5096 BW HULSEL
Nederland

ROUTE
Telefoon
013-8445880